Електронні квитки для пільговиків: у Хмельницького вже можна ними користуватись

Електронний квиток можна буде отримати безкоштовно ще протягом двох місяців

1724

У Хмельницькому запроваджено електронні квитки для проїзду у громадському транспорті пільгових категорій населення. Про це інформує сайт Хмельницької міської ради.

Ще минулого тижня у міських тролейбусах запущено у тестовому режимі використання електронних квитків для пільговиків. На даний момент подібних квитків видано вже близько 24,5 тисяч.

Ця програма була розпочата ще в лютому 2020 року, але корективи, які внесла пандемія, завадили її запуску у штатному режимі. Тож процес запровадження електронних квитків довелося призупинити. Наразі управління праці та соціального захисту відновило запровадження електронних квитків для осіб, які мають право на проїзд за пільговими умовами. Такий квиток видають безкоштовно за особистим зверненням пільговиків.

Електронний квиток можна отримати ще протягом двох місяців. Хто ще цього не зробив, будь ласка, звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення. Після завершення цього терміну той, хто не отримав електронного квитка, не зможе користуватися пільговим проїздом у транспорті, – розповів заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Читайте також: Хмельницьких пенсіонерів можуть позбавити пільгового проїзду

Де можна оформити електронний квиток та які категорії населення можуть розраховувати на його отримання, дивіться на сайті Хмельницької міської ради, перейшовши за посиланням.

" " " "