«Еzlines» – тут можна отримати професійний переклад

865

Хмельничани створили он-лайн платформу для перекладів. Це – щось на кшталт інтернет-магазину, в якому можна замовити якісний професійний переклад, отримати пропозиції ціни від різних бюро перекладів і вибрати серед них – найкращу. «Еzlines» – справжнісіньке ноу-хау на ринку – винайшла родина Сусліних, котра володіє бюро перекладів Адмірал понад десять років, тому добре знає і потреби, і ризики – як клієнтів, так і самих перекладачів.

Десять років на ринку – чималий строк. Стільки часу працює бюро перекладів «Адмірал» у Хмельницькому. Саме тому його власники не з чиїхось слів, а з власного досвіду знають всі плюси і мінуси, з якими зіштовхуються як клієнти, так і бюро перекладів. Переконують, таких, насправді – чимало.

Для цього перекладацьку діяльність перенесли у всесвітню мережу. Віднедавна там запрацювала інтернет-платформа «Еzlines».

Як користатись  інтернет сервісом зрозуміє кожен, кажуть розробники. Адже, спеціально для зручності, його створювали максимально простим й доступним.

Послуги нової перекладацької платформи суттєво різняться від тих, котрі вже надають в інтернеті. З документами працюють сертифіковані бюро перекладів, які беруть на себе відповідальність за грамотність, пунктуальність, прозору оплату.

" " " "