Фабрика освітніх ідей.

2038

Якісна освіта сьогодні – успішне місто в майбутньому. Під таким гаслом відбулася друга фабрика освітніх ідей у Хмельницькому. Організатори її проводять перед початком нового навчального року, аби зарядити позитивними емоціями майбутніх школярів. До заходу долучилися представники шкільної та позашкільної освіти, а також вперше участь прийняли і учасники професійно-технічної освіти. Свою нішу зайняли і громадські організації міста, які також приймають участь у освітньому процесі молоді.

Фабрика освітніх ідей вдруге  відбулася у Хмельницькому. Територію біля кінотеатру Шевченка розділили на різноманітні локації. На них можна було подискутувати, спробувати себе у майстер-класах та подивитися на презентації шкіл міста. До заходу долучилися учні, батьки та усі дотичні до навчального процесу. Кожен з них мав можливість показати свої вміння та здібності.

До прикладу, у спеціалізованій школі № 8 першими впровадили інклюзивну освіту. Тому для них важливо ділитися своїм досвідом роботи із учнями. Бо із початком нового навчального року,  згідно освітньої реформа, інклюзія стане доступною у всіх закладах освіти.

А от учні 27 школи спеціалізуються на художньому мистецтві. Тому присутнім показували свої вміння та навчали.

От так просто неба для присутніх учні 17 ліцею показували досліди.

Соціальна педагогіка також займає вагому частку у навчальному процесі. Тому працівники благодійного фонду «Карітас» також долучилися до заходу. Їм постійно доводиться працювати із молоддю. Тож для присутніх підготували майстер-клас, який допоможе із позитивом налаштуватися на старт навчання.

" " " "