Фатальний любовний трикутник у Шепетівці: подробиці слідства

За вбивство суперниці жінці загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі

2172

Долю 44-річної жінки, яка убила чоловікову коханку, незабаром вирішать у Шепетівському міськрайонному суді. Справу з обвинувальним актом уже передали в руки Феміди, повідомляє  прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Нещастя  трапилось уночі  3 вересня 2019 року. Розлючена шепетівчанка, підозрюючи, що її  цивільний чоловік подався до коханки, заявилась о другій ночі до неї додому. Та, на свою біду, відчинила двері і впустила жінку. Але сказала, що її чоловіка у неї немає. На ту мить герой-коханець вже, у кращих традиціях  жанру, ховався на балконі. Обоє коханців, очевидно, сподівалися, що там його дружина точно не знайде.

Читайте також: Моторошна знахідка на околиці Хмельницького: тіло чоловіка пролежало в лісі не один місяць

Проте ображена жінка , відчуваючи зраду, темною тінню ковзнула в чужу квартиру і миттю опинилася на балконі. Знічений чоловік одержав від неї розгонистого ляпаса. А от на суперницю вона накинулась з усією люттю. Схопивши її за волосся та одяг, виволокла жінку в коридор і кількома міцними ударами вклала на підлогу. А після того ще й проволокла свою, вже геть безпорадну,  жертву сходами вниз. Переломи кісток склепіння та основи черепа, а також сильний крововилив  у мозок не залишили суперниці  жодного шансу на життя.

У підсумку, одну з цього любовного трикутника позбавили життя, інша взяла на душу тяжкий гріх і загубила свою долю. І лише герой-коханець, через якого все і трапилось, залишився не при справах. Хоча міг ще тієї фатальної ночі втрутитись у жіночу сварку и не дати дружині скоїти непоправне.

" " " "