Фейсбук-паніка: копи спростовують інформацію про педофіла.

830

Фейсбук-паніка: копи спростовують інформацію про педофіла. Вона з’явилася іще минулого тижня у Фейсбуці. Користувачка в одній із груп повідомила: невідомий приставав до її 8-рінчого сина. Все трапилося біля торгового центру на Подільській. Молодик пропонував дитині покататися. А вже за кілька днів на Новаторі вже до іншого хлопчика знову пристав невідомий, про що знову у соціальних мережах повідомила користувачка. В обидвох випадках батьки звернулися до поліції, а користувачі почали писати про те, що у Хмельницькому ймовірно орудує педофіл.

Пані Марина у соціальних мережах проводить багато часу. Каже, про випадок, котрий нещодавно трапився в серці Хмельницького читала із неабияким острахом.

Жінка додає, аби вберегти, свого сина змалечку вчить не спілкуватися із чужими.

Саме втечею врятувався 8-річний хлопчик від невідомого. Принаймні в цьому запевняє його мати. Тиждень тому у фейсбуці жінка розмістила пост про, так би мовити, напад на малолітнього.

А нещодавно знову таки у соцмережах з’явився іще один пост. Його розмістила інша користувачка, та зміст – приблизно однаковий. Невідомий приставав до хлопчика.

З дитиною, на щастя – усе гаразд. А, от, користувачі підірвали мережу коментарями.

В поліції заяви від батьків прийняли, відео переглянули. Те, що побачили у першому випадку – стало сюрпризом.

Підтвердження, кажуть копи, не знайшов і інший випадок із дитиною. Переконують, свідчення хлопчиків перевірили до дрібниць. На цій основі інформацію про те, що в Хмельницькому орудує педофіл офіційно спростовують, заспокоюючи громаду.

Пані Аліна – активна учасниця групи, у якій власне і з’явилися повідомлення. Жінка каже, ці два не читала, утім свого 3-річного синочка уже вчить у разі небезпеки шукати копів. Якщо ж їх поруч немає – не знічуватись – звертати на себе увагу.

Правоохоронці також ще раз звертаються до батьків з проханням навчати елементарним речам своїх діток: не спілкуватися із чужими і не боятись звернутись за допомогою.

" " " "