Фестиваль художньої гімнастики у Хмельницькому

1404

Грація, краса та музика. Цими вихідними у Хмельницькому відбувся фестиваль художньої гімнастики. До цього такий захід проводився як турнірні змагання, а ось у форматі фесту пройшов вперше. Хоча фестиваль і був стартовим, та стовідсотково вдався, принаймні тому, що зібрав рекордну чисельність учасників.

Кілька сотень кілометрів і тільки в одному напрямку. Таку відстань подолали спортсменки з Харкова на фестиваль художньої гімнастики. До Хмельницького, кажуть, завітали вперше. Ще до початку змагань місто обнишпорили, запевняють, – гарне, затишне та привітне. Щодо самого фестивалю – налаштовані перемагати.

Самі ж дівчата у власних силах впевнені. Без нагород, кажуть гімнастки, додому не поїдуть.

Окрім харків’янок, на перемогу претендують щонайменше ще 23 команди гімнасток. Саме стільки дівчат взяли участь у хмельницькому фестивалі. Досі такий захід проводився як турнірні змагання, а ось у форматі фестивалю пройшов вперше.

Сам фестиваль без допомоги меценатів, звісно, не обійшовся. Так вже не вперше грандіозне спортивне дійство відбулося за підтримки народного депутата України Сергія Лабазюка.

Поки що не до олімпійських, а до українських нагород прагнуть хмельницькі спортсменки. Не дивно, адже у місті гімнастика розвивається тільки останніми роками, тому усі перемоги – попереду, а медалі – не за горами.

" " " "