Фестиваль можливостей

499

Найбільша молодіжна подія року. Му FEST 2021 відбудеться вже у найближчі вихідні  19-20 червня. Фест заснований ще у 2013 році, а минулого року відбувся в карантинному форматі – тоді головною сценою обрали острів Кохання.

Команда фестивалю щороку креативить, тому на відвідувачів чекають нові родзинки.

Розпочнуть фестиваль з ранкового забігу, а далі підуть конкурси. “Новий голос міста”- головний у програмі першого дня святкування. Для участі у ньому запросили молодих хмельницьких виконавців, серед яких Яна Своя, гурт “П-25”, Сергій Фещук та інші. Учасники будуть змагатися за приз, а він доволі вагомий – сертифікат на зйомку кліпу.

Вперше на фесті буде презентовано лазерне шоу, яке буде представлено на острові Кохання. Потужні лазери будуть розважати хмельничан 19 червня з 23 години.

Заплив-марафон навколо острова Кохання відбудеться 20 червня. Він буде проводитись вперше. Марафон розрахований на 3 дистанції.

Ведучі фестивалю проводять його не вперше, і кажуть, весь процес проходить легко та піднесено. Вони гарантують гарний настрій впродовж святкування.

Майстер класи, змагання найсильніших атлетів України, пергляд спортивно-молодіжних фільмів, танці на полотнах, інтерактив від патрульної поліції та багато інших розваг очікують хмельничан у суботу та неділю з 10 ранку до 1 години ночі.

 

 

" " " "