Фіналісти Кубку Дроздова – відомі: хто боротиметься за перемогу?

748

Чинний чемпіон чи новачки? У Хмельницькому стали відомі фіналісти Кубку Дроздова. Днями перепустку до вирішального поєдинку розіграли запеклі противники – Метеор та команда ХНУ. Не менш цікавою був матч за вихід до фіналу між чинним чемпіоном – Новатором та новачками – Дідібао.

Боротьба за кожен сантиметр спортивного майданчика та напруга з першої хвилини. Саме так розпочався один з кульмінаційних поєдинків одинадцятого Кубку Дроздова. На спортивному майданчику за право виходу до фіналу зійшлися «Метеор» та команда «ХНУ».

«Метеор» та «ХНУ» – затяті суперники. Не один рік поспіль саме ці команди розігрують перепустку до вирішального поєдинку Кубку Дроздова. А відтак вже добре знають сильні та слабкі сторони і свої, і противника.

З таким свот-аналізом, каже тренер команди «ХНУ», важко не погодитися, по суті як і погодитися. Ще років п’ять тому молодість та швидкість дійсно були сильними сторонами команди, втім зараз до цього додався ще й досвід.

А ось у другій парі півфінальний матч був не менш цікавим. За вихід до фіналу змагалися чинний чемпіон Кубку – Новатор та наймолодша, втім дуже перспективна команда, – Дідібао.

Все ж молодість поступилася досвіду. Першим фіналістом став чинний чемпіон «Новатор». У другій парі, попри те, що «Метеор» і «ХНУ» у регулярному чемпіонаті грають на рівних, у півфіналі вже кілька років поспіль перемогу смакує «Метеор». Дива не сталося і цього року. «Метеор» вийшов у фінал і за перше місце позмагається з «Новатором». За бронзу Кубку Дроздова гратимуть «Дідібао» та «ХНУ».

" " " "