«Фітнес-сіті» відкрито: у Хмельницькому стартував загальноміський спортивний проект

1517

«Фітнес-сіті» нарешті відкрито. 4 травня у Хмельницькому стартував загальноміський спортивний проект. Його гучно анонсували, а, от, відкривали без зайвого пафосу. Жодних промов чи лекцій про здоровий спосіб життя – лише година спорту з однією із кращих тренерок міста. Усе – безкоштовно, без пафосу і навіть без спортивного одягу. Не вірите – дивіться!

Комплексні тренування від однієї із кращих тренерок обласного центру охочих відвідати виявилось чимало. Організатори кажуть, такого ажіотажу й самі не очікували.

Директор «Молодіжного центру» Владислав Гребенюк на відкриття фітнес-проекту потрапив не випадково. Каже, із початком проекту стадіон «Поділля» став місцем концентрації активної молоді, а, отже, тут можна не лише спортом позайматись, а й завести потрібні знайомства.

Владислав зізнається, спортом займається здавна – щотижня долає 10-кілометрові дистанції. Додає, думав із фітнесом як і зі знайомствами впорається на «раз-два». Утім, не приховує, помилявся.

Нелегко ранковий фітнес дався і Мар’яні Любецькій. Директорка міського центру соціальних служб хоч і стомлена, але задоволена. Каже, атмосфера тут надихає – лише спорт і жодного пафосу.

Відчути її на собі може кожен охочий. Уже наступної суботи до спорту хмельничан залучатиме краща тренерка зі Славути.

" " " "