ФРАНЦУЗЬКИЙ ВІДПОЧИНОК. КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ ДІТЕЙ ПОЇХАЛИ ЗА НОВИМИ ВРАЖЕННЯМИ У ЄВРОПУ

243

35-ть талановитих та обдарованих дітей, серед них переможці міжнародних, всеукраїнських турнірів, олімпіад, спартакіад та змагань, вантажать речі до автобуса. Котрий повезе їх на відпочинок до Франції.

Юрій вже вісім років займається дзюдо. Не одноразово брав участь у змаганнях та ставав переможцем. За вагомі досягнення у спорті випала нагода відпочити.

Їде до країни круасанів, та закоханих  ще один колега по спортивному цеху, Олександр.  Хлопець займається вільною боротьбою.

Готується до поїздки Ксенія, дівчина окрім  занять спортом, гарно навчається, вона відмінниця. Найбільше каже, полюбляє вивчати українську мову. Дев’ятикласниця переконую , дистанційка за якою в Україні навчаються  кілька останніх років, не привід не вчити, а навпаки.

Поїздка має освітньо-туристичну мету. Втілити її в життя вдалося завдяки тісній співпраці та допомозі Французької Республіки.

Подорож в іноземній країні триватиме три тижні. По приїзду обдаровані діти із новими враженнями працюватимуть ще краще у новому навчальному році.

" " " "