#FREERIFF: музиканти Хмельниччини відіграють концерт на підтримку ув’язненого атовця Андрія Антоненка

860

FreeRiff: музиканти Хмельниччини відіграють концерт на підтримку ув’язненого атовця Андрія Антоненка. Нагадаємо, фронтмена гурту Riffmaster, бійця 3 полку спецпризначення звинувачують у вбивстві білоруського журналіста Павла Шеремета. Він вже понад рік перебуває за ґратами без права на заставу. Друзі та однодумці Андрія вважають справу сфальсифікованою і воліють допомогти сім’ї спецпризначенця фінансово.

Це найвідоміша пісня фронтмена гурту Ріфмайстер – Андрія Антоненка. Її називають гімном українських спецпризначенців. Сам же автор – колишній АТОвець, вже понад рік перебуває за гратами. Його звинувачують у резонансному вбивстві білоруського журналіста Павла Шеремета. Натомість друзі Андріяслідству не вірять, а справу проти нього називають сфабрикованою.

15 років тюрми або ж узагалі – довічне ув’язнення. Саме таке покарання може отримати Андрій Антоненко. Аби підтримати Ріфа – музиканти Хмельниччини відіграють благодійний концерт. Зібрані кошти передадуть сім’ї добровольця, яка нині у скрутному становищі.

Відбудеться концерт о вісімнадцятій годині у Джаст пабі , що на Кам’нецькій, 159. Тож музиканти та волонтери запрошують усіх небайдужих підтримати Ріфа.

" " " "