Футбольний турнір СК «Новатор» серед  дітей.

1726

Другий футбольний турнір спортивного клубу «Новатор» завершився у Хмельницькому. Участь у ньому взяли школярі 2009 року народження. Завітали до нашого міста і команди з інших міст.

10-річні хлопчаки грають у футбол по-дорослому. Замість  віртуальних ігор віддають перевагу свіжому повітрю та м’ячу. ЦІ вихованці  спортивного клубу «Новатор»  тренуються вже близько 2 років, проте вже всерйоз захоплені грою мільйонів.

Присвятили турнір семиріччю клубу «Новатор». Участь  у ньому взяли 12 команд з різних міст та нашого обласного центру. Такі змагання є традиційними, проводять їх і на виїзді. Про потенціал цих дітей знають у Буковелі. А незабаром футболісти поїдуть в Чорноморськ. Діти з великим азартом розповідають про своє захоплення.

Протистояння найсильніших відбулося на штучному полі НВК № 6. До фіналу вийшли команди «Новатор-1» та «Новатор-2». Саме вони боролись за першість. Грали спортсмени після весняного снігу, тож майстерність показали на повну силу.

Вболівають за своїх дітей і батьки – більшість їздить із командами на змагання. А це спонукає малих футболістів до перемог.

" " " "