Гараж зігнули, як бляшанку. В Озерній міська влада зносить неузаконені гаражні конструкції.

1512

Гараж зігнули, як бляшанку. В Озерній міська влада зносить неузаконені гаражні конструкції. Щонайменше намагається це зробити. Першими під удар потрапили шість металевих стоянок для автівок на вулиці Кармелюка. Там, нагадаю, зводять нову дорогу. Втім, ці тимчасові споруди далеко не останні у місті, котрі знесуть, якщо власники  із відповідними документами не з’являться.

Так намагаються запхати кілька тонн металу на КаМАЗ. Теперішня незрозумілої форми залізна конструкція, ще двадцять хвилин тому була одним із шести гаражів на вулиці Кармелюка. Тимчасові споруди встановлені незаконно, переконують міські посадовці.

Власників шукали кілька місяців: ходили по сусідам, розклеювали оголошення на металевих стінах, та розшукати їх не вдалося. Жоден із них документів на право власності і розміщення тимчасової споруди до управління архітектури не надав. Якщо ж власники таки віднайдуться, свої гаражі зможуть повернути.

Якщо повертати буде що. Після першої спроби демонтажу, гараж розлетівся, як картковий будиночок. Оформити офіційно таку власність можна. Та перелік осіб, котрі мають на це право дуже обмежений.

І це лише початок попереджує заступник Хмельницького міського голови. Він, до речі, і очолить робочу групу, котра вивчатиме питання незаконно встановлених гаражів у місті.

 

" " " "