Герої без зброї

195

Герої без зброї відзначають своє професійне свято. До повномасштабного вторгнення ці люди виконували свої звичні професійні обов’язки. Вже як півтора роки функціонал, обов’язки та рівень небезпеки змінилися.

Кожного дня рятувальники області займаються звичною для себе справою – рятують життя.

За ліквідацію наслідків ворожих ударів Дмитра Дорошкевича було нагороджено відзнакою. Чоловік каже, що зараз люди почали з більшою відповідальністю ставитися до наслідків, до яких може призвести вогонь.

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк наголошує – уявити  спокійне та безпечне життя цивільного населення важко без роботи рятувальників, тим паче зараз в умовах повномасштабної війни. Також наші спеціалісти рятують і громадян інших країн, зокрема  професійно проявили свої вміння  у Туреччині під час ліквідації наслідків землетрусу.

Окрім нагород, подяк та подарунків три родини рятувальників цього дня отримали ключі від службового житла.

З часу повномасштабного вторгнення у Хмельницькому під час ліквідації наслідків ракетних ударів росіян загинули двоє рятувальників, ще кілька отримали  поранення. Їм буде присвоєне звання Почесні громадяни міста Хмельницького.

Зараз  чи не кожен українець по своєму є рятувальником – ті, хто на фронті рятують нас від загарбників, ті, хто в тилу  допомагають  тим, хто рятує країну.

 

 

 

" " " "