“Голос” відкликає усіх своїх представників з ТВК на Хмельниччині, – подробиці

Причиною такого рішення стала підозра у співпраці з іншими політичними партіями

1447

Декількома днями раніше на Хмельниччині було сформовано 17 ТВК (територіальних виборчих комісій). До їхнього складу увійшло 36 представників політичної партії “Голос”. Однак уже через 3 дні, 13 серпня, стало відомо, що керівництво партії має намір “відкликати” їх усіх. Про це повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook керівниця “Голосу” Кіра Рудик.

Причиною для такого радикального рішення стала підозра, що хтось із 36 представників партії у Хмельницькій області співпрацює з іншими партіями-конкурентами.

За словами керівниці,  інформація про можливу зраду та шпіонаж була отримана від обурених місцевих жителів Хмельниччини. Отримавши численні повідомлення, служба безпеки партії негайно провела усі необхідні перевірки і прийшла до висновку, що такі підозри є доволі обґрунтованими.

Читайте також: Була нічия, а стала комунальною власністю: на Хмельниччині ділили землю

“І мені, і голові Хмельницького осередку цього достатньо для негайного рішення: ми відкликаємо всіх 35-х членів ТВК. Голова осередку вже підписує відповідне подання в Центрвиборчком”, –підкреслила голова “Голосу” на свої сторінці у Facebook.

" " " "