Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Хмельницький

В рамках робочого візиту на Хмельниччині спікер українського парламенту взяв участь у відкритті реконструйованого корпусу обласного кардіологічного диспансеру

1466

Сьогодні, 22 квітня, відбувся днями анонсований робочий візит голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова на Хмельниччину. Про це розповідає TV7+.

У Хмельницькому Дмитра Разумкова зустрічали місцеві політики, керівництво області, бізнесмени та посадовці.

В рамках візиту спікер українського парламенту обмежився відвідуванням КНП “Хмельницький обласний серцево-судинний центр”, де він взяв участь у відкритті реперфузійного корпусу кардіологічного диспансеру, котрий щойно закінчили реконструювати.

Варто зазначити, що загальна вартість реконструкції корпусу сягнула майже 99 мільйонів гривень. З них 36,9 мільйонів виділили з державного бюджету та 30 мільйонів – з обласного.

Дивіться також: Дев’яносто мільйонів розподілено. У Хмельницькому відбулася чергова сесія міської ради

Загалом політик залишився задоволений отриманим за ці кошти результатом. При цьому політик запевнив місцеву пресу, що ситуація з забезпеченням медичних закладів Хмельниччини киснем буде цілком контрольована.

Також голова ВРУ поставив окремий акцент на самовідданості українських лікарів у цей важкий для всього світу період та закликав усіх, в тому числі і політиків, брати з них приклад.

" " " "