Громадська рада 2017 – 2019 рр.

905

27 засідань та 115 звернень. У місті відбулося заключне засідання Громадської ради, що два роки функціонувала при Хмельницькій обласній державній адміністрації. У 2017 році було створено 7 комітетів, до який увійшло 35 чоловік. Вони охопили найактуальніші сфери розвитку області. Також продуктивно займалися такими ключовими напрямками, як економіка, охорони здоров’я, підтримка учасників бойових дій, освіта та екологія.

За два роки роботи – хороші результати. У Хмельницькому підбили підсумки двохлітньої діяльності Громадської ради. Загалом на початку 2017 року було створено 7 комітетів, які за своїми напрямки працювали із громадою області та вирішували нагальні проблеми.

Нині цей бар’єр залишився у минулому. Далі тільки міцна співпраця.

Комітети багато уваги приділили освіті. Спортивні премії, якісна провтехосвіта, реформування шкіл у сільській місцевості, та ще низка вагомих питань піднімались і вирішувались на Громадській раді протягом двох років. Та одним із показових результатів стало недопущення скорочення кількості державних стипендій.  Питання вирішували зверненням до Президента України та народних депутатів.

А от комітет, який допомагав учасникам бойових дій створювали з нуля. У цьому напрямку допомагали у визнанні добровольців учасниками бойових дій, забезпеченні матеріальної допомоги сім’ям учасників АТО. Щоправда і проблем на шляху реалізації задуманого вистачало.

Крім цього, сім комітетів вирішували питання екології, фінансів, економіки, енергетики та охорони здоров’я. Комітети Громадської ради провели аналіз бюджетного фінансування Хмельницького аеропорту та внесли пропозиції щодо ефективного використання кошів на функціонування летовища. Також здійснювали моніторинг проблемних фінансових питань у створених ОТГ. Під час каденції були й виїзди на об’єкти. Серед яких – візит робочої групи до Хмельницької АЕС і обговорення щодо необхідності будівництва цеху з переробки радіоактивних відходів. На цьому цей склад Громадської ради свою діяльність припиняє.  Його учасники сподіваються – наступники працюватимуть не менш ефективно.

 

 

" " " "