Гроші – за ідею!

564

У Полонській громаді стартував конкурс «Подарунок місту до 1025-ї річниці». Ініціатива передбачає втілення в життя кращих ідеї учнівської молоді. Простіше кажучи, школярі спільно з вчителями та батьками пишуть проекти та подають на конкурс. Якщо ідея увійшла до переліку ліпших – її реалізацію фінансує Полонська Платформа Партнерства.

Саме Віталій Головня створив Платформу, а тепер на реалізацію проектів пропонує грант у 30 тисяч гривень. Простіше кажучи, школярі спільно з вчителями та батьками пишуть проекти та подають на конкурс. Якщо ідея увійшла до переліку ліпших – її реалізацію фінансує Полонська Платформа Партнерства.

З 10 ідей, які надійшли на конкурс, одну вже втілюють у життя. Проект «Музичний кліп дитячого гімну міста Полонне» – переможець поза конкурсом. Ще 9 ініціатив змагаються. Кращі ідеї розділять між собою 30 тисяч гривень гранту.

Обрати з 9 ідей кращі, каже ініціатор конкурсу, практично нереально. Усі – гідні та цікаві. І добре було б реалізувати кожен проект. Втілити ідеї у життя можуть підприємці. Якщо бізнес підтримає ініціативу фінансово, каже Віталій Головня, то справді зробить гарний подарунок місту до 1025-ї річниці.

" " " "