Ґвалтував доньку та знущався над сином: на Хмельниччині суд ув’язнив на 15 років батька-нелюда

382

Злочинець протягом 5 років ґвалтував доньку, дівчинка намагалася покінчити життя самогубством.

Про це інформує пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

«За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав місцевого мешканця винним у вчиненні ряду тяжких злочинів відносно дітей – розпусних дій щодо малолітньої, зґвалтуваннях, вчинених повторно, незаконному позбавленні волі та спричинення малолітньому тілесних ушкоджень, а також схиляння дітей до вживання наркотичних засобів (ч. ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 315 Кримінального кодексу України)», – інформують в пресслужбі.

Лише у травні 2021 року правоохоронці, завдяки небайдужості вчителів, дізналися про ганебні вчинки чоловіка. Педагоги помітили на тілі учня значні тілесні ушкодження та негайно повідомили поліцію.

Виявляється, злочинець протягом 5 років, починаючи з 11-річного віку, постійно ґвалтував доньку. Неповнолітня мало не покінчила життя самогубством.

Як стало відомо, раніше 40-річний засуджений вже мав судимість, у тому числі й за зґвалтування.

Не по-людськи ставився він і до старшого сина. Окрім постійного побиття, чоловік одного разу обпік тіло хлопця жаром із печі. Також був випадок, коли взимку зачинив сина на цілу ніч у холодний підвал.

Під гарячу руку ґвалтівника попадали усі члени родини, котрі ставали на захист скривджених. Злочинець тримав у страху всю сім’ю.

До усього цього, засуджений ще й змушував дітей вживати канабіс, який вирощував вдома.

Славутський міськрайонний  суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі.

«У суді обвинувачений провину визнав, але давати показання відмовився. Відомості про нього підлягають включенню до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи», – інформують в пресслужбі прокуратури.

 

 

" " " "