«Хап» знайшов візуалізацію. Хмельницький «Чумацький шлях» презентував четвертий відео кліп

1071

«Хап» знайшов візуалізацію. Хмельницькі рокери із «Чумацького шляху» презентували четвертий відео кліп. Композиція називається «Хап» і вона не нова – створена кілька років тому й випробувана кількома десятками виступів. Та, попри підготовку до нового альбому, записом якого нині займаються рокери, встигли відзняти відео до пісні. Стверджують – пісня непроста тому й потребувала пояснення.

Так алегорично хлопці із «Чумацького шляху» розповідають про залежність. Непереборна тяга до чогось може бути надзвичайно різною та нічого доброго із того ніколи не виходить. Відео у темних барвах. Крім павуків і тарганів додаткових акторів не залучали. А маріонетка із дерева повністю впоралася із поставленим завданням.

Зрежисирували відео хлопці самотужки. Для них це вже не перша подібна робота.

Виробництво кліпу займає чимало часу, а ще більше грошей. Та рокери переконані – ще один канал передачі інформації здатен ширше передати зміст їхніх пісень.

Щойно випустили кліп на пісню «Хап», а вже мають ідеї стосовно наступних відео робіт. Їх створюватимуть для матеріалу, що увійде до нового весняного альбому.

 

" " " "