Хмельничани обігнули Африку на колесах

1203

44 країни, понад 51 тисяча кілометрів дороги та майже сім тисяч літрів пального. Хмельничани обігнули Африку на колесах. Слава Кравчук та Олена СадОма стали першими українцями, котрі наважилися на таку незвичну та небезпечну мандрівку. У подорож сонячним континентом наші земляки вирушили ще у травні минулого року. До рідної домівки повернулися кілька днів тому.
А попереду – 44 країни, понад 51 тисяча кілометрів доріг та бездоріжжя і все це за 7,5 місяців. Хмельничани Слава Кравчук та Олена Садома наважилися на неймовірну мандрівку країнами Африки. Вони стали першими українцями, котрі обігнули континент на колесах.
У подорож сонячним континентом наші земляки вирушили ще у травні минулого року. До рідної домівки повернулися кілька днів тому. За 7,5 місяців, кажуть хмельничани, було все: і пригодницькі ситуації, і моменти непідробного захоплення. У підсумку, по собі Африка залишила неймовірні враження та пам’ять на все життя.
Чим вразила Африка найбільше, у якій країні живуть найпривітніші люди та де було найнебезпечніше? Про все це і ще багато цікавого Слава Кравчук та Олена Садома розкажуть хмельничанам. Вже цієї суботи усіх, хто хоче знати більше про сонячний континент, чекають у MASLO.
Тож, у суботу 12 січня, не проґавте свій шанс познайомитися з Африкою ближче. Відбудеться спекотна зустріч у мистецькій галереї MASLO. Початок о 17 годині. Вхід – вільний.

" " " "