Хмельниччина готується до негоди.

984

Хмельниччина готується до негоди. За інформацією Українського Гідрометцентру протягом 17-19 березня на Хмельниччині очікуються складні погодні умови: сильний сніг, хуртовини, вітер та зниження нічної температури до 10-16°С морозу. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту. Також це ускладнить роботу енергетиків, зв’язківців, електро- та автотранспорту, комунального господарства. Рятувальники вже підготували техніку та готові розгорнути мобільні пункти обігріву.

Вихідними березень не потішить весняним теплом. Ба більше, на Україну насувається справжня негода. Продовж 17 – 19 березня синоптики обіцяють сильний вітер, сніг та хуртовини. А температура знизиться вночі до 16 градусів морозу. Хмельницькі рятувальники вже готуються до надскладних вихідних.

Для своєчасного реагування на надзвичайні ситуації рятувальники підготували до застосування 14 одиниць інженерної техніки та 66 одиниць високопрохідної техніки . Перевірено та приведено у готовність 77 автономних джерел електропостачання, 20 мобільних пунктів обігріву, які укомплектовані наметами, автономними засобами обігріву та іншим необхідним майном.

 У взаємодії з місцевими органами влади та службою автомобільних доріг визначено 27 місць відстою транзитного автотранспорту на автошляхах державного, міжнародного, регіонального та територіального значення у період ускладнення погодних умов. Перелік цих місць зазначено на сайті Служби автомобільних доріг. ДСНС переконливо радить громадянам у ці дні  утриматись від поїздок на далекі відстані власними автівками, при потребі надавати перевагу залізничному транспорту.

" " " "