Хмельницькі джитсери готуються до чемпіонату світу

1638

Тренування двічі на день та моральна підготовка. У посиленому режимі хмельницькі джитсери готуються до чемпіонату світу. Вже наприкінці квітня тринадцятеро наших спортсменів представлятимуть Хмельниччину на турнірі у столиці ОАЕ – Абу-Дабі. Наймолодші бійці покажуть себе на фестивалі бразильського джиу-джитсу. Старші позмагаються за нагороди чемпіонату світу.

Максиму Коліщаку тільки сім років і для нього це – перші змагання такого масштабу. Досі юний джитсер боровся на чемпіонатах області чи країни, а ось чемпіонат світу підкорюватиме вперше.

Та звання чемпіона світу Максим Коліщак не отримає. Діти до десяти років не змагаються за нагороди. Вони покажуть себе на фестивалі бразильського джиу-джитсу. А ось Настя Борейчук – претендентка на перемогу.

Михайло Смолінський також змагатиметься за нагороди, втім, каже джитсер, перемога – не головне, бо ж краще красиво програти, аніж абияк виграти.

Та все ж дарувати перемогу суперникам наші бійці не збираються. Десятки турнірів попередньо, а зараз – тренування двічі на день. Хмельницькі джитсери до чемпіонату світу готуються у посиленому режимі.

Вже наприкінці квітня тринадцятеро наших спортсменів підкорятимуть чемпіонат світу у столиці ОАЕ – Абу-Дабі. Готуються відповідально і, окрім тренувань, значну увагу приділяють моральній складові.

Фактично наші джитсери зможуть гідно виступити на міжнародній арені. Тож, можливо, наприкінці квітня Хмельниччина отримає нових чемпіонів світу, втім це – не головне, бо ж навіть участь у такому турнірі – великий крок вперед.

" " " "