Хмельницькі джитсери привезли шість нагород з Києва

1031

Три золота та три срібла. Хмельницькі джитсери привезли шість нагород з чемпіонату України, що відбувся у Києві. Цього року турнір зібрав рекордну чисельність учасників з різних куточків країни. У столиці честь Хмельниччини захищали більше ніж два десятки спортсменів. На усіх вибороли шість медалей.

Від наймолодших бійців і до професійних спортсменів. Хмельницькі джитсери взяли участь у чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу, що відбувся у Києві. Цього року турнір зібрав рекордну чисельність учасників з різних куточків країни.

У столиці честь Хмельниччини захищали більше ніж два десятки спортсменів. Це – двадцять юних бійців та один дорослий. На усіх хмельницькі джитсери вибороли шість медалей.

Мишко Смолінський з Києва повернувся срібним призером. У фіналі хмельницький джитсер зупинився за крок до золота. Насправді, каже Мишко, фізично супернику не поступався, а ось у моральному плані відставав.

Окрім срібної медалі, з Києва Мишко Смолінський привіз цінний досвід, а ще засвоїв один дуже важливий урок.

Такий же урок засвоїв Артем Висоцький. Нещодавно джитсер став чемпіоном Хмельниччини і на такий результат сподівався й у Києві, втім не все вдалося.

Як працюють над помилками, хмельницькі джитсери зможуть показати незабаром. У неділю, 23-го грудня їх знову згуртує чемпіонат, цього разу – місцевого рівня.

" " " "