Хмельницькі патрульні долучилися до «Відкритого міста»

944

Паркування на газоні, тротуарі або навіть перед самісіньким входом у приміщення. Віднедавна на ці порушення патрульні міста реагують не тільки при повідомленні на лінію 102, а й у «Відкритому місті». До проекту місцеві копи долучилися не так давно, втім вже мають кілька звернень від хмельничан. Виявляється, найбільше наших городян турбує хаотична парковка, особливо, коли автівка блокує вхід до соціального закладу. Так, до прикладу, на Проскурівській до однієї з аптек буває проблематично дібратися навіть здоровій людині, не те, що візочнику.

Ці фото – ніщо інше, як свідчення людської нахабності. Кожна з автівок блокує центральний вхід або навіть заїзд до пандуса однієї з аптек, що на Проскурівській. Самі ж аптекарі бідкаються, до них буває проблематично дібратися навіть здоровій людині, не те, що візочнику.

Проблему з нахабним паркуванням взялися вирішувати патрульні. До слова, повідомлення про порушення їм надійшло не на лінію 102, а у «Відкритому місті». До цього проекту місцеві копи долучилися не так давно, втім вже мають кілька звернень від хмельничан. Парковка під аптекою на Проскурівській – перша.

У цьому випадку дзвінок на службу 102 проблему вирішить тільки на лічені хвилини, або допоки під аптекою чатуватимуть патрульні. А ось повідомлення у «Відкритому місті» – справа інша, адже тоді поліціянти та й місцеві посадовці працюватимуть над вирішенням проблеми у цілому.

Разом з тим, патрульні поліцейські закликають не бути байдужими самих містян, адже, переконані, тільки спільними зусиллями можна зробити місто кращим.

" " " "