Хмельницькі рятувальники продовжують перевіряти протипожежний стан закладів міста

989

Працівники державної служби із надзвичайних ситуацій продовжують перевірки торгівельних центрів, комплексів, культурних, освітніх закладів та лікарень. Особливу увагу звертають на шляхи евакуації та стан систем протипожежного захисту. Нині перевіряли торговий центр на Проспекті Миру.

Три поверхи торгового центру та розважальна дитяча кімната. Ніні хмельницькі рятувальники перевіряли торговий центр, що на Проспекті Миру. Протягом робочого дня тут може перебувати більше трьох сотень чоловік одночасно. Це і працівники, і відвідувачі. На останньому поверсі, під самим дахом, розташована розважальна кімната для малечі.  Пан Михайло – відповідальний за торговий центр – каже, батьки, які приходять сюди розважити дітей, практично не цікавляться, де знаходяться додаткові виходи з залу.

Вогнеборці перевірили додаткові виходи. Всі вони були відчинені, вказівники із напрямком руху розміщені на стінах. У разі виникнення загоряння, в закладі є автоматична система пожежогасіння.

Стан протипожежної системи перевіряють щомісяця. А на випадок, якщо у міській мережі не буде води – тут є свій резервуар. Після огляду приміщень, деесенесівці провели практичну частину перевірки – було спровоковано спрацювання протипожежної системи та евакуйовано людей із приміщень.

Після перевірки рятувальники змогли надати попередній результат.

Усі несправності адміністрація закладу пообіцяла усунути впродовж робочого дня.

" " " "