Хмельницькі школярі змагаються у баскетболі

1089

Вісім команд та кілька днів змагань. У Хмельницькому стартувала міська спартакіада з баскетболу серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів. Попередньо визначили переможців серед школярок, тепер за звання найкращих баскетболістів змагаються школярі.

Кілька днів тому у Хмельницькому визначили найкращих школярок-баскетболісток. Тоді перше місце дісталося дівчатам НВК №2, друге – за двадцять дев’ятою школою, а третє прижилося у колегіумі ім. Козубняка. А ось цього тижня за звання найкращих баскетболістів міста змагаються вже юнаки.

На звання найкращих школярів-баскетболістів претендують одразу вісім учнівських збірних, яких, до слова, поділили на дві підгрупи. У своїй гравці першої гімназії або команда «Скорпіон» – одні із фаворитів. Щоправда, кажуть скорпіони, до змагань особливої підготовки не було, адже тренувалися у звичному режимі, а ось секрет успіху, у єдності та підтримці.

А ось чи стануть переможцями «Скорпіони» буде відомо аж у понеділок. Саме тоді відбудеться фінальний матч міської спартакіади. А вже після цієї гри найкраща команда школярів-баскетболістів вийде на обласний рівень.

Нагадаємо, фінальний матч відбудеться у понеділок 5-го лютого. Приймає поєдинок спортивний комплекс «Новатор».

 

" " " "