Хмельницькі велосипедистки – кращі в Україні

1142

Крос-кантрі, шорт-трек та гонка-критеріум. Хмельницькі велосипедистки стали кращими в Україні. Кілька днів тому наші дівчата перемогли у критеріум гонці, що проходила у три етапи. Подільські спортсменки виступали тільки у двох, втім і того вистачило, аби перемогти. Цими вихідними хмельницькі велосипедистки вже відзначилися у Чернівцях. На змаганнях з крос-кантрі та шорт-треку у нашої збірної є медалі серед жінок, юніорок та дівчат.

Для багатьох літо – відпочинок, втім не для цієї дівчини. Замість моря та пляжу у  Наталки Сафронюк – посилені тренування та нові звершення. Коли маєш спортивну мрію, каже сама велосипедистка, інакше ніяк.

На крок ближче до мрії Наталка стала вже цими вихідними. У Чернівцях на змаганнях з крос-кантрі та шорт-треку дівчина виборола медалі.

Насправді, учасників було вдосталь, бо ж у складі збірної кожної області виступали жінки, юніорки, старші та молодші дівчата.

Команду Хмельниччини представляли 10 велосипедисток. На усіх наші дівчата вибороли 8 нагород.

А попередньо наші велосипедистки відзначилися у критеріум гонці, що проходила у три етапи. Перший, у Харкові, подільські спортсменки пропустили, втім двох наступних, у Хмельницькому та Первомайську, вистачило, аби перемогти.

Ще раз відзначитися на змаганнях національного календаря хмельницькі велосипедистки зможуть вже у четвер. 16-го серпня у Чернівцях стартує чемпіонат України у багатоденній гонці та гонці в гору і триватиме аж до неділі.

" " " "