«Хмельницький» – «Київ-Баскет» : який результат?

1029

Понад півтори сотні очок на двох і це тільки за одну гру. У рідних стінах БК «Хмельницький» провів вже третій домашній матч у чемпіонаті України з баскетболу у вищій лізі. Цього разу наші дівчата приймали одного з фаворитів сезону «Київ-Баскет».

Коли завдання – не перемога. Цими вихідними хмельницькі баскетболісти провели вже третій домашній матч у чемпіонаті України з баскетболу у вищій лізі. У рідних стінах  наші дівчата приймали одного з фаворитів сезону «Київ-Баскет». Проти киянок, зізнається кращий бомбардир хмельничан Настя Сіньковська, грати було важко, втім дівчата дуже старалися.

Протистояти іменитим суперницям з столиці хмельничанкам не вдалося, бо ж у сумі за дві гри програли майже 130 очок. Та, навіть при такому результаті, заявив тренер хмельничанок, новостворена команда завдання на поєдинок виконала.

У свою чергу тренер киянок Олена Федченко, попри те, що її дівчата випередили «Хмельницький» на шістдесят-сімдесят очок, грою команди незадоволена. Результат, каже наставник, значення немає, а ось над тактичними помилками потрібно працювати.   Набагато більше потрібно працювати хмельницьким баскетболісткам, бо ж поки що для таких команд, як «Київ-Баскет», вони не суперниці.

Тож, сподіваємося, наші перемоги ще попереду. Наступну гру хмельничанки знову проведуть вдома. Через вихідні у рідних стінах прийматимуть ще одних суперниць з Києва.

" " " "