Хмельницький молодіжний рух ХОМА відсвяткував 2-річчя

1803

Зразковий День народження. Молодіжний рух ХОМА відсвяткував своє 2-річчя. Учасники ініційованого поліцією Хмельницького об’єднання молодих та активних цей день відзначили по-своєму. З усіх куточків краю вони з’їхалися до обласної філармонії, аби похизуватися власними талантами і, заодно, навчити юнаків та юнок, котрі до ХОМи поки не вступили, законослухняності і правосвідомості.

Хмельницькому об’єднанню молодих та активних – 2 роки. День народження поліцейського руху зібрало кращих з кращих юнаків та юнок з усієї області. Діти хизувалися талантами і, заодно, навчали однолітків правосвідомості і законослухняності. Це робили не випадково. Бо виховання правильних цінностей серед однолітків – саме те, чого прагнуть «хомівці».

За два роки існування ХОМА налічує дві з половиною сотні учасників. Поліцейські, котрі, власне, і виступили з ініціативою створення молодіжного поліцейського руху у краї, неабияк пишаються власним творінням.

Позитив у створенні такого собі молодіжного осередку патріотизму і свідомості відзначають і в обласній Службі у справах дітей. Кажуть, усі заходи, організовані «хомівцями» виховують справжнього українця.

" " " "