Хмельницький засяяв новорічно-різдвяними вогнями!

1527

3-D гірлянди, шоколадні цвяхи, ведмеді у кордебалеті та дзеркальні люди – в перший день зими  у Хмельницькому стартував різдвяно-новорічний сезон! На Проскурівській запрацював святковий ярмарок. Місцевим виробникам дали змогу торгувати сувенірним «хенд-меєм», вуличною їжею і напоями. Також, як і торік, на ярмарку будуть збирати благодійні гроші для Хмельницької дитячої лікарні.  Запалив вогні у різдвяному містечку мер Симчишин, а DJ Марбакс і дзеркальні люди гріли публіку на дискотеці просто неба.

Проскурівська в очікуванні дива. Люду чимало. Старт різдвяно-новорічним вогням у Хмельницькому дав мер.

Ялинка таж, як і торік, однак ілюмінація – оновлена.

Для цього тут розгорнули 45 торговельних яток. Кожна з них по-своєму унікальна. До прикладу, у ковальні шоколаду пропонують посмакувати шоколадними цвяхами і не тільки.

А ще – шашлики та бургери, чіпси і попкорн.  А для шанувальників міцненького – «зимовий суп» – глінтвейн.

За ті ж гроші на ярмарку можна прикупити оригінальних ялинкових іграшок, а, водночас, і поділися любов’ю із нашими захисниками.

Тим часом на сцені  публіку розігрівали білі ведмеді і дзеркальні люди.

Гучні розваги прийшлися хмельничанам до смаку. Однак, люди зізнаються, що у новому році чекають на спокій і мир.

Різдвяно-новорічне містечко працюватиме до Водохреща. Попереду на хмельничан і гостей міста чекають Андріївські вечорниці, гостини Святого Миколая, весела Коляда, парад вертепів, фестивалі народної творчості, дитячі ранки та безліч іншого. Міському бюджету така насичена шоу-програма обійшлася у 300 тисяч гривень.

" " " "