Хмельницький знову затопило. Через сильну зливу вулиці міста перетворились на ріки.

1345

У понеділок, 16 липня, в Хмельницькому пройшов сильний дощ, внаслідок якого затопило частину вулиць міста. Відповідні фото і відео були опубліковані очевидцями в соціальних мережах. Відзначається, що внаслідок рясного випадання опадів ускладнився рух як пішоходів, так і транспортних засобів, – місцеві жителі стверджували, люди намагалися сховатися від стихії на зупинках, в той час як автомобілі потопали у воді.

Після сильної зливи 16 липня, одразу кілька вулиць Хмельницького, буквально, пішли під воду, підтопленими були також помешкання хмельничан. Традиційно уже “плавали” Зарічанська і Шевченка. На останній вулиці добряче залило ділянку від залізничного вокзалу до автостанції №2. Під водою опинилися проїжджі частини. Попри це деякі автівки намагалися проїхати затопленими вулицями. Подекуди вода сягала людям по коліна.

 Значні підтоплення були на вулицях: Старокостянтинівське шосе, Пересипкіна, проте найбільші застій води утворився на вул. Шевченка. За вказаними адресами виїхали чергові відділення рятувальників на автоцистернах. Вони додатково залучили мотопомпу підвищеної потужності. До ліквідації наслідків негоди на цих вулицях залучили 26 рятувальників та 6 одиниць техніки.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, відкачування води з прибудинкових територій, проїжджих частин відбувалося протягом всієї ночі. Роботи закінчилися аж о 4-й ранку.

" " " "