Хмельничан закликають долучитися до акції Година Землі 2020

1243

Допоможи планеті – вимкни світло. Хмельничан закликають долучитися до акції «Година Землі 2020». Започаткували її у 2007-му році в Австралії. Україна долучилася у 2009-му. Суть всесвітнього флешмобу – в останню суботу березня хоча би на шістдесят хвилин вимкнути електроенергію. О якій годині цього року пройде акція та чому варто доєднатися до неї ?

Це – минулорічні кадри. У 2019-му до акції «Година Землі» долучилися мільйони людей з різних куточків планети. А започаткувалифлешмоб ще у 2007-му році в Австралії. Україна долучилася у 2009-му.

Минулого року до «Години Землі» долучалися і хмельничани. У місті влаштовували світлові флешмоби та тематичні вечори при свічках. Цього року, зважаючи на ситуацію, ніяких заходів не буде.

Попри карантин, хмельничан все ж закликають долучитися до акції «Година Землі 2020». У прийдешню суботу потрібно хоча би на годину вимкнути світло.

Цього року «Година Землі» стартує о 20:30 та триватиме до 21:30. Всього на годину хмельничан закликають вимкнути світло та тим самим допомогти планеті.

 

" " " "