Хмельничанка Катя Луцик стала героїнею документального проєкту «СИЛЬНА»

929

Телеканал «UA:ПЕРШИЙ» наразі реалізовує документальний проєкт «СИЛЬНА». Це розповідь про жінок у контексті  російсько-української війни.

Хмельничанка Катерина Луцик стала героїнею третьої серії. Катя – ветеран  російсько-української війни, яка служила військовим медиком у 81-й Окремій аеромобільній бригаді (ОАеМБр) і врятувала життя понад 200 українських військових.

З початку війни була волонтером, збирала допомогу для армії, приїздила у Краматорськ, Слов’янськ, Бахмут. А коли дізналася про смерть знайомого через невчасно надану медичну допомогу – призвалася до лав армії. Якраз у той час Катя завершила навчання в медичному училищі.

До речі, ця тендітна дівчина близько 5 місяців воювала в одній з найнебезпечніших гарячих точок країни – авдіївській промзоні.

«На минулому тижні знімальна група телеканалу «UA:ПЕРШИЙ»  на чолі із режисеркою проєкту  Сніжаною Потапчук провела зйомки окремих епізодів фільму на ряді локацій у місті Ізяслав. Як повідомила режисерка фільму його прем’єра запланована на 6 грудня поточного року» – інформує Ізяславська міська громада.

Героїнею першої серії стала Тетяна Гордійчук, дружина Героя України генерала Ігоря Гордійчука. У другій серії українці познайомляться із Тетяною Костинюк, засновницею реабілітаційного центру  для ветеранів АТО /ООС.

" " " "