Хмельничанка стала чемпіонкою Європи з боксу

827

Сила волі та бажання перемогти. Хмельничанка Ауріка Кострицька стала чемпіонкою Європи з боксу серед школярів. Заслужений тріумф дався не просто так. Йому передували місяці виснажливих тренувань та психологічної підготовки.

Це – не перша і, звісно, не остання її перемога. Ауріка Кострицька у свої 13-ть років вже неодноразова чемпіонка України з боксу.

За два роки боксерка неодноразово підіймалася на українські п’єдестали. А нещодавно до українських перемог додала ще й європейську нагороду. У Грузії Ауріка Кострицька стала чемпіонкою Європи з боксу серед школярів.

У вирішальному поєдинку Ауріка Костицька перемогла суперницю з Ірландії. Заслужений тріумф дався не просто так. Йому передували місяці виснажливих тренувань та психологічної підготовки.

А ще – кумир. Улюблений боксер Ауріки Кострицької – Олександр Усик. Його здобутки, каже дівчинка, мотивують працювати та перемагати.

Саме тренування, каже тренер Ауріки, допомогли їй на чемпіонаті у Грузії. Дівчинка викладалася на повну, готувалася психологічно, а відтак стала кращою. Перемога несподіванкою не була. Це – закономірний, а головне, заслужений результат.

Окрім Ауріки, до складу української збірної увійшли ще двоє представників з Хмельниччини. Славутчанка Ольга Пилипчук стала бронзовою призеркою, а шепетівчанину Максиму Алтуняну до нагород не вистачило зовсім трішки.

" " " "