Хмельничани стали призерами чемпіонату Європи з бойового самбо

908

Три медалі на чотирьох. Хмельничани стали призерами чемпіонату Європи з бойового самбо. Змагання відбулися у польському місті Жешув. Участь у турнірі взяли понад дві сотні бійців з 15-ти країн світу. Україну представляли кілька десятків спортсменів, серед них – четверо хмельничан.

Яскраві, у той же час несподівані, поєдинки, чудова організація та першокласні бійці. У польському місті Жешув відбувся чемпіонат Європи з бойового самбо. Цього року турнір зібрав понад дві сотні бійців з 15-ти країн світу. Серед учасників були і українці.

Троє з чотирьох додому повернулися з нагородами. Хмельничанин Федір Рєпков став другим. Шепетівчанин Андрій Шамрай – третім. Бронзову нагороду виборов і хмельничанин Антон Марчук.

Минулого року Антон був чемпіоном Європи. Цьогоріч став третім, програвши всього один поєдинок за вихід у фінал.

Минулого року краще виступили і Федір Рєпков, і Андрій Шамрай. Порівняно з цьогорічними результатами, бійці були на щабель-два вище.

Показати, на що здатні, хмельничани зможуть вже менше, ніж за три тижні, щоправда не у бойовому самбо, а у бойовому джиу-джитсу. У Києві пройде чемпіонат світу, де нашу область представлятимуть до десятка бійців.

" " " "