Хмельничани травмуються внаслідок негоди: вже троє госпіталізованих

798
Мешканці обласного центру на собі відчули зміну погодніх умов, що принесло потепління та ожеледь, через яку страждають, насамперед, пішоходи.
За словами завідуючого травматологічним відділенням Хмельницької міської лікарні Руслана Колеснікова, за минулу добу внаслідок вуличних травмувань за допомогою звернулося 28 осіб, 22 з яких – з переламами. Трьох було госпіталізовано.
У Департаменті житлово-комунального господарства міської ради повідомили, що над прибиранням снігу працюють більше 40 одиниць спецтехніки та 500 двірників.
Щоправда, це стосується лише мікрорайонів з багатоквартирними будинками, бо у приватних секторах Хмельницького, де їх мешканцям також доводиться діставатися до зупинок громадського транспорту пішки, сніг не прибирають.
Наталя, мешканка вулиці Коцюбинського, розказала ТВ7+, що під час сильного снігопаду вона та її сусіди постійно мають труднощі з пересуванням.
«От подивіться: дорога від Кам`янецької до нас мало того що не облаштована тротуарами, так і під час негоди тяжко пройти. Вже не пам`ятаю, коли на нашій вулиці двірники сніг чистили», – каже Наталка.
Територію біля своїх воріт вона чистить від снігу власноруч, але грейдери, що прибирають його на дорозі, відкидають сніг на узбіччя, що ускладнює рух тротуаром.
Як повідомляв ТВ7+, 11-12 лютого на Хмельниччині очікується ускладнення погодніх умов. Зокрема, синоптики попереджають про заметілі та зниження температури. Міська влада повідомила, що внаслідок негоди варто очікувати нестабільну роботу інфраструктури та транспорту.
" " " "