ХМЕЛЬНИЧАНИ В СПОРТІ

31

Хмельничани в спорті. Війна не привід ховати свої таланти, це вкотре підтверджують хмельничани, досягаючи вершин на українській та світовій арені. Високі досягнення спортсменів та їх тренерів відзначили з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Свій рецепт протидії вигоранню у спорті розповідає Ірина Мазур. Дівчина професійно займається тхеквондо вже не перший рік, і каже, головне пережити падіння, адже завжди попереду найяскравіші злети.

Плавання, спортивна гімнастика, дзюдо, кікбоксинг легка атлетика, і це ще не весь перелік різновидів спорту, який включає в себе обласний центр фізичного виховання учнівської молоді. Сюди діти ходять із задоволенням, та найголовніше завдання тренерів не просто навчити, а перетворити це задоволення у любов.

З 5 поєдинків здобула програш лише в одному тхеквондистка Олександра. Нещодавно, з чемпіонату в Албанії дівчина привезла друге почесне місце. Досягти таких висот дівчині допомогла підтримка, а також важка ситуація в Україні.

Війна ані на трохи не зупинила тих, у кого серце б’ється в ритмі спорту. Область пам’ятає своїх спортсменів, та продовжує підтримувати та розвивати галузі.

З свого боку і тренери обіцяють працювати над тим, аби спортивна молодь міста, області та країни залишалась в рідних стінах, та продовжувала далі представляти Україну на світовій арені. Та кажуть, найголовніше у спорті не результат, а участь.

" " " "