Хмельничани знову можуть їхати на море залізницею

Укрзалізниця відновила декілька потягів на південь України, три з яких прямують через Хмельницький

1769

Відтепер ряд маршрутів курортних потягів буде частково відновлено. При цьому три маршрути прямуватимуть на південь України через Хмельницький, а отже, жителі області зможуть без проблем дістатися моря потягом. Таке рішення було прийнято керівництвом Укрзалізниці спільно з регіональними комісіями з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Загалом частково відновиться курсування шістьох потягів, три з яких прямують через Хмельницький:

При цьому зазначається, що як перед рейсом, так і після нього, салони потягів підлягатимуть посиленій  дезінфекції. Особлива увага буде приділятися знезараженню постільної білизни під час прання. Також салон кожного поїзду обзаведеться санітайзером, яким матимуть змогу скористатися усі пасажири. Крім того, провідників у повному обсязі забезпечать засобами індивідуального захисту та проведуть з ними необхідний інструктаж і медогляд.

Читайте також: Жителі Хмельниччини незабаром зможуть їздити у приватних потягах: Верховна Рада дозволила приватизувати “Укрзалізницю”

Перед посадкою на поїзд у кожного пасажира, який обов’язково має бути вдягнений в захисну маску, двічі перевірятимуть температуру тіла – один раз перед входом на вокзал, а другий – перед самою посадкою до вагона. Також, враховуючи обставини, в Укрзалізниці рекомендують людям якнайменше пересуватися між вагонами та перепрошують, що така послуга, як продаж напоїв чи кондитерських виробів буде тимчасово призупинена.

 

" " " "