Хмельничанин допоміг відшукати зниклу 14-річну школярку

Дівчина посварилася з батьками і вирушила до Вінниці

1777

Завдяки небайдужому хмельничанину, поліції вдалося відшукати зниклу 14-річну школярку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Дівчинка пропала напередодні, коли посварилася зі своїми батьками. Матір дитини одразу ж звернулася до поліції з повідомленням про те, що її донька втекла з дому після чвари.

Аби відшукати дитину, в поліції задіяли весь особовий склад та одразу зв’язалися зі ЗМІ, щоби ті миттєво поширили інформацію з прикметами дівчинки.

Одне з таких повідомлень помітив небайдужий містянин. Подивившись на фотографію школярки він згадав, що бачив її вранці на першому автовокзалі, коли та шукала автобус на Вінницю. Повністю переконавшись у тому, що це саме та дитина, чоловік звернувся до поліції і розказав їм усе, що знає. Далі діло пішло елементарно. Хмельницькі правоохоронці зв’язалися зі своїми вінницькими колегами і вже за кілька годин дівчину знайшли та повернули її батькам.

Читайте також: Обійшлося: на Хмельниччині поліцейські повернули батькам зниклого 12-річного сина

Внаслідок інциденту на матір школярки склали адміністративний протокол, та провели із сім’єю профілактичну бесіду, аби такого більше не повторювалось.

" " " "