Хмельничанин проїхав Україну на велосипеді

1092

1500 кілометрів за тиждень. Хмельничанин Олександр Галкін проїхав Україну на велосипеді. Стартував велолюбитель на Чернігівщині з Новгород-Сіверського. На маршруті мав три зупинки – в Ірпіні, Вінниці та Чернівцях. Фінішував Олександр Галкін в Ужгороді. 

Хмельничанин проїхав Україну на велосипеді. Олександр Галкін мав брати участь у веломарафоні від Іспанії до Норвегії, втім ту велоподію скасували. Натомість в Україні влаштували Transukraine 2020.

На ровері Олександр Галкін подолав 1500 кілометрів. До цього, розповідає, великі заїзди також були, втім цей вразив найбільше.

Такий заїзд і у такому форматі, каже хмельничанин, – перший. До велоподії, додає, готуватися не за один день, а роками. Враховував все: як фізичну підготовку, так і психологічну.

Стартував велолюбитель на Чернігівщині з Новгород-Сіверського. На маршруті мав три зупинки – в Ірпіні, Вінниці та Чернівцях.

Відмітки, каже пан Олександр, – обов’язкова умова. Жоден з учасників, а їх було понад сотня, не мав права відступити від маршруту бодай на метр.

Пану Олександру подолати 1,5 тисячі кілометрів таки вдалося. На велосипеді від проїхав від Чернігівщини до Закарпаття.

Місія виконана, каже Олександр Галкін. Цього року хмельничанин дебютував у категорії «Соло», а ось наступний Transukraine планує подолати у парі.

 

" " " "