Хмельничанин Сергій Мандзій став новим “слугою”, що увійшов до парламенту

Мандзій зайняв місце Олександра Кубракова, якого призначили керувати "Укравтодором"

1744

Сьогодні, 6 грудня, вранці Сергій Мандзій склав присягу народного депутата, і спікер Дмитро Разумков оголосив про входження нардепа у парламентську фракцію “Слуги народу”.

45-річний Мандзій – корінний хмельничанин, бізнесмен, має дві вищі освіти, кваліфікацію економіста і юриста. Політичний досвід здобував під час трьох депутатських каденцій у міській раді.

Цікаво, що свою трудову діяльність він починав 16-річним, працюючи рік вантажником продовольчого магазину. Відразу після роботи вантажника був прийнятий на посаду програміста Хмельницького комбінату будматеріалів, де пропрацював аж 9 років.

Читайте також: На Хмельниччині вже визначили, хто очолить обласну лікарню: інтриги з голосуванням не вийшло

Після того Сергій Мандзій подався у приватний бізнес, і вже з 2000 року йому не зраджує. Завдяки цьому він здобув вплив у Хмельницькому та обзавівся впливовими друзями.

У 2015 році Сергій Мандзій балотувався на посаду мера, однак посів у виборчих перегонах лише третє місце. Теперішній “слуга” встиг побувати у таборах різних політичних сил. Був у “Народній партії” Литвина, на посаду мера балотувався від БПП, а  тепер він член партії “Слуга народу”.

Втім, серед сучасного українського істеблішменту можна на пальцях перелічити тих, хто під час усієї політичної діяльності був прибічником лише однієї політичної сили. Кон’юнктура спонукає до швидких змін.

Сергій Мадзій був 136 номером у  виборчому списку “Слуги народу”. Будемо сподіватись, що парламентська діяльність нашого земляка піде на користь усьому українському суспільству.

" " " "