Хмельниччина перша в Україні за освоєнням державних коштів.

612

 Все, що виділили – використали. В області прозвітували про освоєння коштів різних державних програм. За використанням фінансів на ремонт та будівництво доріг наш край займає перше місце у загальнодержавному рейтингу. За іншими напрямками – не нижче від четвертого. 

 Більш ніж один мільярд триста мільйонів гривень у 2019-тому році отримала наша область на виконання різнопланових об’єктів. На деяких навіть вдалося зекономити. Проте були й такі, де із грошима в повній мірі не впоралися.

 За планом на 2020-тий рік в області має збільшитися кількість шкіл та дитячих садочків. Також у поточному році має побільшати медичних установ.

 Обговорили під час колегії і те, що вдалося і не вдалося досягти в освітній галузі. Зокрема важка ситуація і з довезенням учнів. Мова йде про обласні шляхи. Що ж до транспорту, то його кількість збільшили.

 Керівництво області запевнило – цього року покращиться та збільшиться кілометраж якісних автомобільних доріг. Загалом ця цифра має становити близько 150-ти кілометрів.

 

" " " "