Хмельниччина попрощалася із двома своїми синами, які загинули на Донбасі

Обидва захисники загинули 5 січня

2816

Сьогодні Хмельниччина прощалася відразу із двома учасниками ООС, які загинули на фронті, розповідає медіа-ресурс “Є”.

48-річного Сергія Дичека ховали у Волочиському районі, а 43-річного Сергія Рацуна прийняла славутська земля.

Славутчанина Сергія Рацуна проводжали в останню путь кілька сотень містян. Прощалися з ним у міському Палаці культури. Звідти труну з тілом загиблого винесли на площу. Усі, хто особисто знав Сергія Рацуна, згадують його як невиправного оптиміста, який ніколи не сумував і завджди був налаштований лише на краще. На передовій, розповідають його фронтові побратими, боєць ніколи не ховався за спинами товаришів: завжди був у перших рядах і завжди виходив живим із найскрутніших ситуаій.

Але не цього разу. Снайперська куля, що прилетіла з ворожого боку, обірвала життя веселуна і життєлюба. Поховали Сергія Рацуна з усіма військовими почестями на міському кладовищі.

Житель села Богданівка Волочиського району Сергій Дичек того ж дня, що й Сергій Рацун, підірвався на міні. Вантажівка із двома нашими військовими наїхала на вибухівку в районі Золотого-4.

48-річного чоловіка відспівали у батьківській хаті. А потім односельчани разом із бойовими побратимами бійця, які прибули, щоби провести товариша в останню путь, врушили скорботною ходою до сільського цвинтаря. Там і знайшов місце вічного спокою загиблий боєць. У Сергія Дичека зилишилися двоє синів, дружина і старенька матір.

" " " "