ХМЕЛЬНИЧЧИНА ПРОДОВЖУЄ УТРИМУВАТИ ГУМАНІТАРНИЙ ТИЛ

275

Хмельниччина продовжує утримувати гуманітарний тил. Днями чергову допомогу на фронт передали зі штабу гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді.  Долучились до формування вантажу й представники благодійного фонду «Ми поруч». Дві автівки для потреб військових та провізія поїхали на передову у Дніпро та Запоріжжя.

Водій Олег збирається у відповідальне відрядження. Дорога прямує на схід. Настрій позитивний, – везтиме гуманітарний вантаж для військових.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк інспектує останні приготування перед поїздкою.  Гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів тут ретельно перевіряють, сортують і формують черговий вантаж згідно побажань військових.

Цього разу на фронт везуть різні продукти харчування, а також багато смаколиків від наших господинь, засоби гігієни, воду, консерви, ліки першої необхідності. А ще малюнки від дітей. Для військових – це завжди хвилююче.

Ліки та продукти вантажать у дві автівки. Їх відремонтували, пофарували і доставлять

Хмельниччина з перших днів війни активно допомагає армії усім необхідним. Кожен небайдужий житель області, підприємці , благодійні організації щодня докладають максимум зусиль аби підтримати військових та ті регіони, яким це наразі найнеобхідніше.

 

" " " "