Хмельниччина розпочала підготовку до всесвітнього Дня прибирання

874

Зробимо Україну чистою разом. Цьогоріч Молодіжний центр на партнерських засадах долучився до Всеукраїнського проєкту, який покликаний зробити світ вільним від сміття. Працівники установи взяли на себе координаційну роботу в межах області. Масові прибирання традиційно відбуваються 19 вересня. Аби залучити якомога більше людей, інформаційна компанія стартує вже 29 травня.

Вже шостий рік поспіль Всеукраїнський молодіжний рух спільно із Міністерством молоді та спорту об’єднує людей навколо екологічної проблеми, яка швидкими темпами насувається на світ. У 2020-уроці інформаційна компанія відбуватиметься онлайн. Всеукраїнський форум об’єднає півтисячі спікерів з 24 областей. Серед учасників і Хмельницький. Партнерами стали працівники Молодіжного центру.

Форум розпочнеться о 14 годині. Посилання на трансляцію можна знайти на сторінці Молодіжного центру у фейсбуці. До розмови про важливе та наболіле запросили 7 спікерів із різних галузей. Мета майбутнього діалогу – залучити більше людей для покращення екологічної ситуації в Україні. Тобто, дати дієві варіанти використання природних ресурсів, як їх заощаджувати, іяк правильно позбавлятися відходів.

Кульмінацією інформаційної компанії має стати масове прибирання в межах всієї країни. Традиційно його організовують восени. Цьогоріч офіційна дата припадає на19 вересня.

" " " "