Хмельниччина розробляє стратегію розвитку

710

Орієнтир на майбутнє. Хмельницька область розробляє стратегію розвитку на 2021-2027 роки. Передбачається, що стратегічний документ затвердять до кінця поточного року та напрацюють шляхи його реалізації. Пріоритетом у майбутній стратегії може стати сфера енергоефективності та відновлюваних джерел енергії.

Орієнтир на майбутнє. Хмельницька область формує стратегію розвитку. Її розробляють на сім років, починаючи з 2021 і до 2027. Стратегічний документ повинні затвердити до кінця поточного року та напрацювати шляхи його реалізації.

Це при тому, що альтернативна енергетика – одна зі сфер в області, куди найбільше інвестують. А відтак повинна стати пріоритетом у майбутній стратегії.

А ще, окрім альтернативної енергетики, у стратегію потрібно включити енергоефективність. У сучасних умовах ця галузь не менш актуальна.

Досі альтернативна енергетика та енергоефективність не були пріоритетом розвитку області, а ось у майбутньому документі вони можуть стати стратегічними цілями.

Тому саме зараз формують робочу групу. Вона й буде напрацьовувати конструктивні пропозиції щодо визначення альтернативної енергетики та енергоефективності пріоритетами розвитку області.

 

" " " "