Хмельниччина в облозі: у чотирьох сусідніх областях вже є коронавірус

За добу в Україні зафіксовано 43 нові випадки інфікування коронавірусом

21028

Незважаючи на карантин і вжиті безпрецедентні заходи, коронавірус все одно поширюється Україною. Втім, без усіх цих запобіжних  заходів темпи його поширення були б набагато вищими. Все-таки карантин дозволяє стримувати розповсюдження інфекції, що дає змогу медикам підготуватися до її атаки.

Вчора в Україні було зафіксовано 43 нові випадки. Отже загалом на ранок сьогоднішнього дня, 26 березня, коронавірус лабораторно підтверджено у 156 випадках. П’ять із них, на жаль, виявилися летальними.

На сьогодні хвороба вже зафіксована в 16 регіонах України, включаючи й столицю. Сумну пальму першості утримує Чернівецька область, яка знову за показником кількості хворих випередила місто Київ. Там зафіксовано 42 інфікованих, у столиці їх лише 34. Ще 24 випадки є у Київській області, 16 – в Івано-Франківській, 15 – у Тернопільській.

У нас на Хмельниччині, на щастя, поки жодна підозра не виправдалася. Деякі люди надходять до інфекційної лікарні із високою температурою та пневмоніями, але вони мають інше походження.

Читайте також: Комуналку на період карантину ніхто не скасовував: на що можуть розраховувати жителі Хмельниччини

Отже, у нас карантин дає ефект, і треба й надалі його суворо дотримуватись. Дасть Бог, подолаємо цю важку смугу нашого життя з якнайменшими втратами.

" " " "