Хмельниччина в обличчях. Сьогодні про Гвардійську ОТГ

1152

Ми продовжуємо цикл сюжетів про обличчя Хмельниччини є. На черзі – Гвардійська ОТГ. Організаторка розважальних заходів, директорка дитячого садочка та лікарка, яка повернулася із міста у рідне селище.

Все життя у культурній сфері. Ірина Купельськана посадізавідувачкиНемичинського сільського клубу вжепонад 30 років. Її робочий день завжди веселий та наповнений творчістю.Вона вирішує безліч адміністративних завдань, проте не забуває і про свійколектив.

Додає, нині галузь культури необхідна усім поколінням. Єдине – вона потребує реформування, особливо у сільській місцевості. Тож, працювати ще є над чим.

Близько 20 років працює в освітянській сфері Світлана Свідерська-Лоб. Починала свій шлях з виховательки початкових класів. Потім вирішила очолити Райковецький дитячий садочок. Нині там виховується 45 дошкільнят. Вони повністю забезпечені іграшками, дидактичними матеріалами та гарними і комфортними умовами.

Досягти теперішніх умов вдалося завдяки налагодженій співпраці.

Леся Смоляк – завідувачкаРайковецького ФАПу. Тут працює з 2011 року. У рідне село повернулася підчас декретної відпустки. Її одразу запропонували посаду акушерки, від якої дівчина не відмовилася. Нині вона одна обслуговує майже півтори тисячі людей. Каже, аби все встигати, доводиться забути про нормальний робочий графік.

Усіх цих жінок об’єднує любов до своєї роботи та місця, в яких вони живуть.

" " " "