Хмельниччину знову відвідає Разумков: мета візиту

У Хмельницьку область знову приїде голова Верховної Ради України Дмитро Разумков

1395

22 квітня на Хмельниччину прибуде з робочим візитом голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Про це повідомили на офіційному сайті Верховної Ради України та в прес-службі Хмельницької облради.

У повідомленні облдержадміністрації зазначили, що в рамках візиту спікер українського парламенту відвідає КНП “Хмельницький обласний серцево-судинний центр”. В день візиту голови парламенту заклад якраз відкриватиме реконструйований корпус кардіодиспансеру. Тому Дмитро Разумков візбме участь в урочистій церемонії відкриття.

Варто нагадати, що ремонтні роботи в корпусі тривали останні три роки. За цей час було проведено повну заміну усіх комунікацій, а також встановлено нову сучасну вентиляційну системі. Разом з тим фасад будівлі утеплили, а вікна замінили на нові. Загалом на всі роботи витратили 101 532 500 гривень. З них 70 мільйонів гривень виділили з обласного бюджету.

Нагадаємо, що на початку березня цього року Дмитро Разумков вже відвідував Хмельницьку область. Тоді спікер парламенту прибув на Хмельницьку АЕС, після чого повернувся до обласного центру, де відвідав НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького та університет управління та права ім. Л. Юзькова

 

" " " "